top of page
Klarinetter: Text

KLARINETTER

Här finns vårt utbud av begagnade klarinetter!

Här finner ni vårt utbud av främst begagnade klarinetter. Vi har lättspelade och prisvärda klarinetter för nybörjaren eller klarinetter för de som spelat lite längre. JMBx erbjuder bra begagnade skolinstrument från bland annat Yamaha och Jupiter.

JBMx har också gott om tillbehör till din klarinett, bland annat munstycken, instrumentställ, rengörings- och skötselprodukter samt produkter för underhåll. Vi lägger upp fler instrument efterhand som de är klara för försäljning. Hör gärna av er om ni saknar något i webbutiken eller med frågor vid val av instrument och tillbehör!

Begagnat - klarinetter, tillbehör och musikutrustning

​Begagnade produkter levereras fullt funktionella, rengjorda och vid behov servade om inget annat framgår av produktbeskrivningen. Detta gäller såväl begagnade blåsinstrument och andra instrument som annan begagnad musikutrustning. Skicket på begagnade produkter beskrivs med hjälp av fyra kategorier, använt skick, bra skick, mycket bra skick samt nyskick, se avsnittet om skickgradering. Priset speglar skicket på produkten.

bottom of page