top of page

ALLA PRODUKTER

Här finns alla våra produkter samlade - blåsinstrument, tillbehör och annan musikutrustning!

JBMx säljer blåsinstrument och tillbehör, men också annan musikutrustning. I webbutiken finns en mängd produkter, instrument och tillbehör för nybörjaren men också för den mer erfarne musikern. En stor del av produkterna är begagnade,  men vi har även ett utbud av nya produkter exempelvis olika tillbehör till saxofon.

 

Webbutiken är under uppbyggnad och fler produkter som blåsinstrument, munstycken för saxofon, klarinett och bleckblås och andra tillbehör läggs till efterhand som de är klara för försäljning. Här hittar ni en enkel lista med ett urval av begagnade produkter som snart är på väg in i webbutiken.

Hittar ni inte vad ni söker? Hör gärna av er till JBMx, produkten kan vara på väg in!

Nytt och begagnat - blåsinstrument, tillbehör och musikutrustning

​Nya och begagnade produkter levereras fullt funktionella, rengjorda och vid behov servade om inget annat framgår av produktbeskrivningen. Detta gäller såväl blåsinstrument och andra instrument som annan musikutrustning. Skicket på begagnade produkter beskrivs med hjälp av fyra kategorier, använt skick, bra skick, mycket bra skick samt nyskick och nya produkter beskrivs med hjälp av två kategorier, ny eller oanvänd, se avsnittet om skickgradering. Priset speglar skicket på produkten.

Alla produkter: Text
bottom of page