BEGAGNADE PRODUKTER

Här hittar ni vårt utbud av begagnade blåsinstrument, tillbehör och annan musikutrustning!

JBMx säljer främst begagnade blåsinstrument och annan begagnad musikutrustning, främst tillbehör till saxofon och  andra blåsinstrument, men även andra instrument och tillbehör. JBMx har även ett utbud av nya produkter exempelvis tillbehör till saxofon.

Här hittar ni alla JBMx begagnade blåsinstrument och begagnad musikutrustning med en hel del tillbehör till saxofon och andra blåsinstrument. Webbutiken är under uppbyggnad och fler begagnade blåsinstrument och begagnad musikutrustning som t. ex. tillbehör till saxofon läggs till efterhand som de är klara för försäljning. Hittar ni inte vad ni söker? Hör gärna av er till JBMx, produkten kan vara på väg in!

Begagnat - blåsinstrument, tillbehör och musikutrustning

​Begagnade produkter levereras fullt funktionella, rengjorda och vid behov servade om inget annat framgår av produktbeskrivningen. Detta gäller såväl begagnade blåsinstrument och andra instrument som annan begagnad musikutrustning. Skicket på begagnade produkter beskrivs med hjälp av fyra kategorier, använt skick, bra skick, mycket bra skick samt nyskick, se avsnittet om skickgradering. Priset speglar skicket på produkten.